Justin Đrew Bieber-nél nincs jobb tizenéves énekes!=)

Justin fan site;)Meg úgy mindenfééleee!!=)


2010.2.14. Justin volt a Nokia Plázában a Kis FM rádiónál^^

[5.jpg][Justin-Bieber-21.jpg]

[3.jpg]

Nagy Justin Bieber Valentine's day concert lesz 2010. február 14.-én Los Angeles-i Hollywood Palladium-ban.


Justin Bieber a 15 éves kanadai, amerikai, angliai...(és sorolhatnánk tovább) sztár az utóbbi idők egyre több koncertjén bizonyította, hogy igen csak "tűzbe" tudja hozni a közönségét. A túlfűtött rajongók pedig, akik fiatal lányok -de nem csak azok- sok bajt okozhatnak, mint ez néhányszor elő is fordult. Justin Bieber koncerteket biztonsági őrzés szempontjából már nem lehet "félvállról" venni.

http://tinisztarok.hu/termekek/ruhazatiwebaruhaz321266104860.jpg

Ezt felismerve a Palladium Hollywood, CA vezetője hivatalosan is jelezte, hogy fokozott biztonságra törekedve megnövelik a biztonsági őrök számát. Nem szeretnék, hogy a New York-i Garden City- Rossevelt Field nagy bevásárló központban történthez hasonló eset előforduljon..

De mi is történt 2009. november 20.-án?

Három nappal a "My World"debütáló albuma megjelenése után fellépést és dedikálást szerveztek a nagy New York-i Rossevelt Field bevásárló központba. A szervezők alul értékelve a rendezvényen résztvevők számát, arra számítottak, hogy kb. 1000 ember lesz. Az 5000-es tömeg őket is meglepte.
A lányok, akik szülők, felnőttek kíséretében jelentek meg összezsúfolódtak egy ruhaüzlet előtt. Két órával a fellépés előtt váratlan esemény történt. Tülekedés, míg többen rohanni kezdtek, ledöntve a terelőkorlátokat, közben sokan elestek, mások pedig átgázoltak rajtuk. Nagyobb baj nem lett, de így is öt fiatalt vittek kórházba kisebb sérülésekkel.

Mint utólag kiderült az Abercrombie & Fitch egy eladója poénból-vagy,hogy az üzletük elől elterelje a tömeget- bekiabált a tömegbe, hogy melyik üzletbe ment be Justin.

A rendőrség biztonsági okból törölte a fellépést és a dedikálást. A Bieber rajongók sírással, énekléssel és "őt akarjuk" skandálással adtak hangot felháborodásuknak. Justin Biebert be sem engedték az épületbe. Később az énekes azt nyilatkozta, hogy azt mondták neki:
Megbilincselnek és bevisznek, ha oda akarok menni a felhevült rajongóimhoz..
Kiadójának az Island Def Jam-nek alelnökét őrizetbe is vették, mert nem tett eleget a felszólításnak, hogy a Twitterre küldjön üzenetet, amiben mindenkit megkér arra, menjen haza. Ezzel a rendőrosztag hadnagya szerint kiskorúak testi épségét, sőt életét sodorta veszélybe.

február 9 bocsi mostanába nem nagyon értem rá a szerkesztésre, de cserébe hoztam pár dolgot.Addigis Boldog Valntínnapot^^ És igérem hogy csinálok Justinos Valentínnapi képeket^^Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 4
Heti: 7
Havi: 182
Össz.: 41 615

Látogatottság növelés
Oldal: mindenfélee=)Valentínn napp=)
Justin Đrew Bieber-nél nincs jobb tizenéves énekes!=) - © 2008 - 2018 - kittijbfanocska.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »